Blijf op de hoogte van onze webinars

Als technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt zet ABB zich vandaag de dag in om de kennis met jullie te delen.
Via dit platform houden wij jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwigheden binnen onze Electrification business.

Schrijf u snel in voor de webinars én kom er alles over te weten!

AFGELOPEN

Herbekijk de webinars

Low Voltage Paneelbouw

Makkelijk, simpel en flexibel. Veilig voor gebruikers, betrouwbaar en stevig. Snel te monteren. Onze laagspanningsborden bieden paneelbouwers en installateurs een pak aantrekkelijke voordelen en die zetten we tijdens dit webinar graag voor u in de kijker.

The Future of Low voltage switchgears

Met datagestuurde inzichten uw kosten verlagen en het comfort en de efficiëntie van uw processen verhogen? Het kan. Onze divisie Electrification Smart Power demonstreert tijdens het ‘The Future of Low voltage switchgears’ webinar hoe u met onze ABB Ability™ oplossingen uw laagspanningsinstallaties veiliger, slimmer en duurzamer kan maken. Klaar om uw #digitale transformatie te boosten?

De basis van noodverlichting

Noodverlichting redt levens. Het is dan ook verplicht in gebouwen om er vluchtwegen mee aan te duiden en zo, bij brand of een elektriciteitspanne, mensen veilig naar buiten te leiden. Maar de ene noodverlichting is de andere niet. En wat zegt de wet precies? Met dit webinar geven we u een verhelderend antwoord op al uw vragen.

Smart Power

Voor het laatste webinar van het seizoen duiken we onze catalogus in. We maken u wegwijs in het tweede deel: industriële toepassingen laagspanning en oplossingen voor middenspanning. Spannend? Reken maar, want er zitten verrassend veel slimme nieuwigheden (of: nieuwe slimmigheden) tussen.

Smarter Homes

Woningen worden steeds slimmer. De tijd dat domotica alleen de lichten of rolluiken in huis regelde, ligt ver achter ons. Nieuwe technologieën maken veel meer mogelijk, maar stellen installateurs ook voor nieuwe uitdagingen.

E-mobility

Hybride en elektrische voertuigen maken in snel tempo de weg vrij voor een slimme, betrouwbare en emissievrije mobiliteit. Tegelijk stijgt de vraag naar goede en veilige EV-laadoplossingen. Maar wat zijn vandaag de mogelijkheden van elektrisch laden?